Kontakt!

00355 68 40 92 161

1. Ndërtim Pallate me mbi 10 kate .

 

2. Ndërtime objekte të tjera private dhe publike


 

 

3. Ndërtim shkolla, spitale e Poliklinika:

 

4. Rikonstruksione të ndryshme, shkolla, poliklinika, spitale dhe objekte te tjera Publike dhe Private