Kontakt!

00355 68 40 92 161

Mirëmbajtje rrugë nacionale periodike, rutine dhe dimërore

  • Milot -Fushë Arrës 80 km
  • Pukë – Qafë Mali 30 km
  • Autostrada Kavaj-Rrogozhine 7km
  • Mirembajtje Rruga Airoporti Rinas 9km.
  • Mirembajtje Tirane - Vore 19km.