Kontakt!

00355 68 40 92 161

 SHITEN APARTAMENTE NË PLAZHIN E DURRËSIT

Shiten apartamente në plazhin e Durrësit. Ndërtesa përmban ashensor, parking privat, shkallë me ndriçim e ajrosje natyrale dhe sistem ngrohje individual. Gjithashtu disponohen hapësira në katin e parë që mund të përdoren për dyqane ose zyra. Ndërtesa është me leje ndërtimi dhe hipoteke.

 

Ndërtesa përbëhet nga tre kulla 10-katëshe që ndodhet në adresën Lagjia 13 "Rruga Qafë Bote", 50 m nga Rruga Pavarsia, përballë Pistes Iliria dhe Hotel Florida në Plazhin e Durrësit”Është një zonë e qetë, e cila ndodhet në një pozicion mjaft të favorshëm për banim por edhe për shtëpi pushimi; ku shkolla, cerdhe, posta, supermarkete e dyqane dhe zona e plazhit ndodhen vetëm 70 m larg. Qëndra e qytetit Durrës është vetëm 3 km dhe aeroporti 35 km.


Gjithashtu disponohet një kullë me 10 kate në përfundim të rifiniturave me dyzet apartamente (1+1, 2+1 dhe 3+1).

 

Vendndodhja e apartamenteve (Shenuar me te kuqe)

 


 

PËR MË SHUMË INFORMACION KONTAKTONI NË: 

Cel: +355682022554

Cel: +355684092161

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.